2021 Jumuah Ireng / Siber Senen WordPress, Hosting & Penawaran Blogging

2021 Jumuah Ireng wis meh ing kene! Kita kabeh ngerti apa tegese - penawaran apik tenan! ⇣ Ing kene sampeyan bakal nemokake dina Jumuah Ireng sing paling apik WordPress tawaran babagan tema, plugin, hosting web, SEO, blogging, lan alat marketing lan piranti lunak!

2021 tawaran Jumuah ireng lan enjing cyber

Cathetan: Aku bakal nganyari postingan iki kanthi rutin kanthi luwih akeh, mula priksa maneh kanggo menehi hasil liyane. Pengungkapan afiliasi: Yen sampeyan tuku layanan utawa produk liwat tautan, kadang kita entuk ragad rujukan. Selengkapnya.

 

Tawaran Jumuah Ireng Pilihan 2021

jenengKoleksiAgad Diskon🌟 Kupon
TemaIku Tema25% OFFOra butuh kode
MyThemeShop ⇣ Tema90% OFFOra butuh kode
CyberChimps ⇣ Tema50% OFFdhasar50
Pembina Beaver ⇣ Plugins25% OFFOra butuh kode
iThemes ⇣ Plugins40% OFFKANGGOAN40
Rocket WP ⇣ Plugins30% OFFOra butuh kode
Galeri Envira ⇣ Plugins30% OFFOra butuh kode
ShortPixel ⇣ Plugins66% OFFOra butuh kode
Pro Warfare Sosial ⇣ Plugins30% OFFOra butuh kode
Link Wiski ⇣ Plugins$ 25 OFFblackfriday
AAWP Plugins30% OFFBLACKWEEK 2020
BlogVault ⇣ Plugins30% OFFOra butuh kode
Formulir Ninja ⇣ Plugins60% OFFOra butuh kode
Qubely Pro ⇣ Plugins60% OFFOra butuh kode
LifterLMS ⇣ Plugins20% OFFBLACKFRIDAY20
Tutor LMS ⇣ Plugins50% OFFOra butuh kode
WP Crowdfunding Pro ⇣ Plugins70% OFFOra butuh kode
LearnDash ⇣ Plugins50% OFFBF2020
UpdraftPlus ⇣ Plugins20% OFFBFsale 2020
WPForms ⇣ Plugins70% OFFOra butuh kode
Mangools / KWFinder ⇣ SEO / Blogging25% OFFOra butuh kode
NinjaOutreach ⇣ SEO / Blogging85% OFFOra butuh kode
Panelusuran Key ⇣ SEO / Blogging40% OFFBLACKFRIDAY
SE peringkat ⇣ SEO / Blogging30% OFFBLACKFRIDAY2020
AppSumo ⇣ Piranti Bisnis75% OFFBF2020
GetResponse ⇣ Piranti Bisnis40% OFFBFCM20
Sendinblue ⇣ Piranti Bisnis50% OFFbiruJumuah2020
AWeber ⇣ Piranti Bisnis25% OFFOra butuh kode
pCloud ⇣ Piranti Bisnis75% OFFOra butuh kode
ProWritingAid ⇣ Piranti Bisnis50% OFFOra butuh kode
NordVPN ⇣ VPN68% OFFOra butuh kode
ExpressVPN ⇣ VPN49% OFFOra butuh kode
Surfshark ⇣ VPN83% OFFOra butuh kode
VyprVPN ⇣ VPN81% OFFOra butuh kode
IPV ⇣ VPN76% OFFOra butuh kode
Bluehost ⇣ hosting63% OFFOra butuh kode
A2 Hosting ⇣ hosting78% OFFOra butuh kode
Mesin WP ⇣ hosting40% OFFCYBERWPE30
SiteGround ⇣ hosting75% OFFOra butuh kode
Hostinger ⇣ hosting90% OFFBLACKFRIDAY
HostGator ⇣ hosting75% OFFOra butuh kode
LiquidWeb ⇣ hosting60% OFFOra butuh kode
Nexcess hosting50-75% OFFGETREADY
GreenGeeks ⇣ hosting75% OFFOra butuh kode
Awan awan ⇣ hosting40% OFFBFCM2020
InMotion Hosting ⇣ hosting50% OFFOra butuh kode
Ngangrangan ⇣ hosting63% OFFOra butuh kode
Zyro Site Site86% OFFWHR10
Squarespace ⇣ Site Site10% OFFBLKFRI10
Wix Site Site10% OFFTAKE10
Situs123 ⇣ Site Site50% OFFOra butuh kode
Alur Web ⇣ Site Site50% OFFCYBERWEEK 2020
Simvoly Site Site50% OFFOra Ana Kode Perlu
Tema Elegan / Divi ⇣ Tema25% - OFF 50%Ora butuh kode
Elementor ⇣ Tema25% OFFOra butuh kode
Tema Astra ⇣ Tema30% - OFF 40%Ora butuh kode
TemaPressPress / Purwaning Dumadi ⇣ Tema30% OFFSP3FREE
GeneratePress ⇣ Tema$ 40 OFFOra butuh kode
Tema Tesla ⇣ Tema40% OFFSAVE20
SamuderaWP ⇣ Tema40% OFFBFCM2020
Wangsulan ⇣ Tema40% OFFBLACKFRIDAY

Web Hosting Black Friday / Cyber ​​Senin Paling Apik

Saiki wektu sing apik kanggo ndhaptar kanggo hosting, nalika sampeyan bisa ngunci diskon sing apik kanggo urip! Mangkene koleksiku saka tawaran web hosting Black Friday / Cyber ​​Senin sing paling apik.

Bluehost (Diskon 63%)

bluehost

Bluehost minangka host web sing dakkarepake lan minangka salah sawijining rekomendasi sing resmi WordPress panyedhiya hosting. Entuk web hosting + domain gratis + sertifikat SSL gratis $ 2.65 / wulan.

Dina Setu lan Cyber ​​Ireng iki, Bluehost rega rencana Shared Hosting bakal mudhun paling sithik $ 2.65 / wulan kanggo Rencana Dasar, $ 4.45 / wulan kanggo Plancongan Plus lan Choice Plus, Lan $ 9.95 / wulan kanggo Rencana Pro.

Produk liyane uga diskon kalebu 50% saka Domune pilih (.com, .org, .net, .co, .biz), 57% Off WooCommerce Hosting ($ 5.95 / wulan), lan 30% Off WordPress Pro Hosting ($ 16.95 / wulan).

Bluehost Kesepakatan Black Friday apik wiwit tanggal 25 Nov - nganti tanggal 2 Des.

Entuk 63% OFF Bluehost plans
Ora mbutuhake Code

 

 

Hosting A2 (78% OFF)

a2 hosting

A2 Hosting minangka host web kualitas dikenal kanthi cepet lan dipercaya WordPress hosting, lan dhukungan teknis ahli.

A2 Hosting nawakake rega paling ing taun kanggo solusi hosting sing cepet lan berkualitas tinggi. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis nalika dituku lan bakal diwiwiti wiwit jam 12:00 EST tanggal 11/23 nganti 11:59 PM EST tanggal 11/30.

A2 Hosting Black Friday / Cyber ​​Senin nawakake:

Transaksi Shared Hosting yaiku diskon nganti 78% lan regane wiwit murah $ 1.99 / mo! Nganti 20X luwih cepet Turbo Boost rencana ing LiteSpeed ​​Server mung $ 4.99 / bln (potongan 75%)!

Diskon A2 Hosting Black Friday Tambahan:
Nganti 60% Diskon Hosting Reseller (Saka $ 14.99 / bln)
Nganti 57% VPS sing Diatur (Saka $ 19.99 / bln)
Nganti 25% VPS sing ora dikelola (Saka $ 4.99 / bln)
Diskon Nganti 61% WordPress (Saka $ 9.99 / bln)

 

Entuk diskon 78% A2 Hosting
Ora mbutuhake Code

 

WP Engine (40% ING)

mesin wp

WP Engine minangka salah sawijining premium paling apik sing dikelola WordPress panyedhiya hosting metu ana. Dheweke nawakake ngatur WordPress hosting kanggo situs ing saindenging jagad kanthi dhukungan sing apik banget, lan hosting kelas perusahaan sing dioptimalake WordPress.

WP Engine diatur WordPress panyedhiya hosting sampeyan kudu ndhaptar.

Mesin WP Jum Ireng Iki menehi sampeyan 5 wulan GRATIS kanggo rencana bareng taunan. Manfaatake adol WP Engine Black Friday lan Cyber ​​Weekend lan entuk 40% mateni pembayaran pisanan - kuwi 5 wulan hosting gratis. Gunakake kode coupon CYBERWPE30 kanggo ngunci tawaran iki.

Adol iki diwiwiti saka dina Senen, 23 November 2020, nganti Jumuah, 4 Desember 2020.

Penawaran ditrapake kanggo pelanggan anyar sing tuku rencana Startup, Wutah, utawa Skala. Ora valid kanggo pelanggan, upgrade utawa tuku produk liyane sing wis ana.

 

WP Engine Ireng Ana 40% Diskon
KODE COUPON: CYBERWPE30

 

SiteGround (diskon 75%)

siteground

SiteGround minangka salah sawijining perusahaan web web paling apik sing saiki wis ana. SiteGround minangka host web sing aku nyaranake. SiteGround minangka pilihan sing cocog kanggo sing mbutuhake web hosting sing dipercaya, cepet lan aman.

Kesepakatan dina Jumuah Black Cyber ​​/ Cyber ​​Senin SiteGround nawakake Diskon 75% kanggo kabeh rencana hosting sing dituduhake saben taun: StartUp, GrowBig, lan GoGeek. Tawaran kasebut sah kanggo klien anyar lan sing wis ana sing mlebu rencana hosting anyar. Harga siklus tagihan liyane bakal tetep ora owah.

Rencana Hosting BersamaUSDEURGBPAUD
StartUp 12 wulan3.492.992.994.99
GrowBig 12 wulan5.995.494.997.49
GoGeek 12 wulan9.998.497.4912.49

Kesepakatan Black Friday ing SiteGround nawakake 75% diskon kanggo kabeh rencana hosting sing dituduhake urip saka 00:00 CDT tanggal 27 November nganti 23:59 CDT tanggal 2 Desember.

Entuk 75% Disepakati Jumuah Black Black SiteGround
Ora Ana Kode Perlu

 

 

Hostinger (OFF 90%)

hostinger black friday

Hostinger minangka panyedhiya hosting web murah sing ngirim layanan hosting web paling apik ing server LiteSpeed. Hostinger menehi kabeh sing dibutuhake kanggo entuk situs web online kanthi rega paling murah.

Hostinger nawakake sawetara tawaran web hosting Black Friday paling apik ing taun 2020.

Diskon nganti 90% lan entuk diskon 10% tambahan nggunakake kode kupon: BLACKFRIDAY.

Hosting Bersama Premium (Deal Hostinger Black Friday Hosting Terbaik!)

  • Diskon: 80% OFF
  • Rega diskon: $ 1.89 / bln
  • Rega biasa: $ 9.59 / bln
  • Tanggal wiwitan: SAIKI
  • Tanggal pungkasan: 30 Nov 2020
  • Domain gratis kalebu
  • Ngerteni luwih

Hosting Single sing Dituduhake

  • Diskon: 90% OFF
  • Rega diskon: $ 0.99 / bln
  • Rega biasa: $ 9.99 / bln
  • Tanggal wiwitan: SAIKI
  • Tanggal pungkasan: 30 Nov 2020
  • Domain gratis kalebu
  • Ngerteni luwih

Hosting Bisnis bareng

  • Diskon: 75% OFF
  • Rega diskon: $ 3.99 / bln
  • Rega biasa: $ 15.99 / bln
  • Tanggal wiwitan: SAIKI
  • Tanggal pungkasan: 30 Nov 2020
  • Domain gratis kalebu
  • Ngerteni luwih

Goleki salah sawijining tawaran hosting web Black Friday paling apik nganti 90% Dijual Hostinger Black Friday Friday! Transfer situs web sing gratis lan gampang. Dheweke bakal nulung sampeyan, alat hosting lan profesional sing tanpa watesan sing bakal mbantu situs web sampeyan menyang ndhuwur lan tetep ana.

  • Dijamin wektu 99.9% kapan wae
  • Kinerja kacepetan sing unggul
  • Panel kontrol sing kuat (cPanel)
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Teknologi lan teknologi sing paling anyar dibangun

Penjualan Hostinger Black Friday / Cyber ​​Monday wis diwiwiti lan rampung tanggal 30 November 2020, lan Hostinger bakal ditawakake nganti 90% OFF ing kabeh rencana hosting - Dituduhake, VPS, Cloud.

Kelingan. Sampeyan uga bisa nikmati hosting tambahan 10% nganggo kode kupon: BLACKFRIDAY

Nganti 90% OFF Hostinger Black Friday Sale
KODE: BLACKFRIDAY

 

 

HostGator (75% ING)

hostgator

Hostgator minangka salah sawijining perusahaan hosting sing kondhang. HostGator minangka host web liyane sing aku nyaranake sampeyan mriksa.

HostGator Black Friday lan tawaran Cyber ​​Senin menehi sampeyan ora 75% off rencana hosting web. Adol kasebut diwiwiti wiwit dina Rebo, tanggal 25 November jam 1:00 CST nganti Selasa, 1 Desember jam 11:59 CST.

Entuk potongan pilihan 75% lan entuk domain gratis sajrone PROMOSI ENTIRE! Penawaran iki mung ditrapake kanggo pelanggan anyar ing paket hosting Shared, Cloud, Optimized WP, ​​lan Reseller, lan paket Gator Website Builder 12 wulan utawa luwih.

Rencana Jumat Ireng HostGator12 - 36 mo Diskon Term
Hatchling sing Dituduhake70% Off
Bayi sing Dituduhake75% Off
Bisnis sing Dituduhake75% Off
Cloud Hosting70% Off
optimized WordPress70% Off
Gator Website Builder70% Off

 

Entuk nganti 75% OFF HostGator Ireng Jumuah
Ora Ana Kode Perlu

 

Web Cairan (60% OFF)

kode kupon web cair

Liquid Web merek sing diakoni minangka pimpinan industri nalika ngatur WordPress lan ngatur WooCommerce hosting, uga VPS lan Dedicated Server.

Iki minangka host web sing apik tenan kanggo pamilik situs sing tuwuh akeh lan kudu linuwih, kinerja, lan uptime sing dijamin, wektu mbukak cepet - kabeh wektu - 24/7/365. (Sampeyan bisa maca sandi Ulasan Web Liquid ing kene)

Web Cairan Jumuah Ireng iki nawakake sing apik tenan Diskon 60% kanggo rencana VPS lan Dedicated Server.

Kesepakatan VPS Black Friday
● Penawaran Istimewa kanggo Pelanggan Anyar
● Contone: VPS 2GB mung $ 35 / bln kanggo jangka 12 wulan
● Klebu 100GB Gratis
● Ora Dibutuhake Kupon

Kesepakatan Black Black Server khusus
● Tawaran Term Pambuka tanggal 1230v6 - saka $ 169 / bln kanggo jangka 12 wulan
● Ngirit 25% nganti 6 Wulan ing server khusus nganggo prosesor Intel Xeon 6226R anyar
● (kode kupon ditrapake kanthi otomatis nalika checkout)

  • Dhukungan paling apik ing industri - Disebut Manungsa Paling Mbantu ing Hosting® amarga ana sebab. Pelanggan ora bisa mandheg ngrungokake babagan Dhukungan Manungsa 24/7/365.
  • Pusat Data Global - Liquid Web nduwe 25,000+ server kanggo 30,000+ pelanggan. Pusat data sing dimiliki pribadi lan dioperasikake duwe sistem tenaga sing ora terganggu, bandwidth Premium Tier-1, keamanan ing situs, lan Teknisi Level 24/7/365 ing situs kapan wae.
  • Kanthi Kanthi Ngatur Hosting - Ora kaya Web Hosting Liquid DIY (AWS, Digitial Ocean, Linode) bakal mbantu sampeyan saben langkah. Saka migrasi, manajemen proaktif, keamanan, lan serep sing saiki, kabeh bisa digunakake kanggo sampeyan manawa situs sampeyan dipercaya, aman, lan bebas repot.

Penjualan Liquid Web Black Friday diwiwiti tanggal 24 November 12:01 EST, lan dipungkasi tanggal 1 Desember 11:59 PM EST.

Liquid Web Black Friday (OFF 60%)
Ora mbutuhake Code

 

 

Web Cairan / Nexcess (OFF 50-75%)

cairan cair

Nexcess punika Liquid Web merek sing diakoni minangka pimpinan industri nalika ngatur WordPress lan ngatur WooCommerce hosting.

Iki minangka host web sing apik tenan kanggo pamilik situs sing tuwuh kanthi cepet lan butuh keandalan, kinerja, lan uptime sing dijamin, wektu mbukak cepet - kabeh wektu - 24/7/365.

Nexcess Jumuah Ireng iki nawakake diskon apik tenan kanggo rencana hosting sing dikelola. Entuk potongan 50% - 75% WordPress lan hosting WooCommerce kanthi kode kupon: GETREADY

  • Kacepetan Edan - Karo 10 Pakaryan PHP saben situs, LiquidWeb ora gumantung karo cache sing kadaluwarsa kanggo menehi sampeyan cepet banget.
  • otomatis Update - Dheweke nganyari plugin ing kothak wedhi sadurunge dianyari ing situs sampeyan. Iki ngalangi plugin apa wae kanggo ngrusak situs web sampeyan.
  • Skalabilitas - Auto-Scaling diaktifake kanthi nyetel sumber daya otomatis kanggo lalu lintas puncak. Dheweke ora bakal ngukum situs web sampeyan yen entuk luwih akeh.
  • 24/7/365 Tansah Dhukungan
  • Migrasi Gratis
  • Sertifikat SSL gratis
  • Nggawe cepet
  • Hosting Email Gratis
  • Ditambah luwih akeh!

Penjualan Liquid Web / Nexcess Black Friday urip wiwit Jumuah, 27 November 2020, nganti tanggal 18 Desember 2020.

Tabungan Gedhe ing Ngatur WordPress
KODE: GETREADY

 

 

GreenGeeks (OFF 75%)

greengeeks

GreenGeeks minangka perusahaan hosting web sing paling misuwur kanthi dedikasi kanggo ngiringan sikil karbon global kanthi nawakake ramah eko web web hosting.

Sampeyan bisa ngarepake host web kanthi kualitas kanggo pamula lan webmaster sing luwih maju kanthi rega sing apik tanpa kompromi fitur sing kudu diduweni kayata kacepetan (server LiteSpeed), keandalan, lan keamanan.

Simpen nganti 75% hosting web nalika sampeyan mlebu karo penjualan GreenGeeks Black Friday amarga dheweke diskon rencana hosting Lite, Pro, lan Premium nganti 75%.

EcoSite LITE: $ 2.49 / wulan (Reguler reguler: $ 9.95 / mo)
Ekosite Pro: $ 3.74 / wulan (Reguler reguler: $ 14.95 / mo)
Premium Ekositis: $ 6.24 / wulan (Reguler Regane: $ 24.95 / mo)

Didol GreenGeeks Black Friday diwiwiti tanggal 27 November lan pungkasan tengah wengi tanggal 30 November, lan bakal menehi tabungan nganti 75% mati ing kabeh rencana hosting sing dituduhake.

Entuk 75% Rencana Jum Ireng GreenGeeks
Ora mbutuhake Code

 

 

Awan (OFF 40%)

cloudways

Langgeng minangka salah sawijining platform hosting awan sing paling cepet, sing duwe khusus WordPress hosting

Cloudways Black Friday / Cyber ​​Senin nawakake sampeyan 40% mati sajrone 4 wulan ing kabeh rencana nggunakake coupon BFCM2020 sak Black Friday lan Cyber ​​ana. Adol iki antara 23 November nganti 2 Desember 2020.

Dheweke menehi migrasi situs gratis, SSL gratis, aplikasi tanpa watesan (kalebu WordPress), Dhukungan ahli 24/7 + akeh fitur sange (waca Review Cloudways ing kene).

Kinerja minangka inti saka kabeh sing ditindakake. Dheweke ngrancang tumpukan teknologi kanggo entuk paling bathi saka saben dolar sing dipasang. Dheweke nggabungake NGINX, Varnish, Memcached, lan Apache kanggo menehi pengalaman paling cepet tanpa kompromi kompatibilitas kode.

 

Entuk 40% OFF Cloudways sajrone 4 wulan
KODE COUPON: BFCM2020

 

Hosting InMotion (OFF 50%)

inmotion hosting

Iki nawakake Black Friday InMotion Hosting diskon gedhe ing Hosting Bersama, Hosting VPS sing Diatur, lan Server khusus.

Kesepakatan Hosting sing Dituduhake:

Entuk Rencana Hosting Enggo bareng Tingkat Tengah sing regane $ 7.99 / bln bakal regane $ 4.99 / mo nalika pelanggan tuku jangka 36 wulan, ngirit luwih saka $ 200. Pelanggan bakal nampa Domain Gratis, SSL Gratis, Hosting nganti 50 situs web, lan liya-liyane!

Deal VPS Hosting sing dikelola:

Entuk rega 6 wulan VPS 2000 regane ing $ 44.99! Pelanggan sing tuku jangka 6 wulan VPS 2000 bakal nampa diskon 34% lan entuk server regane $ 44.99. Ngirit luwih saka $ 250. Pelanggan bakal nampa RAM 6GB, panyimpenan 150GB, Bandwidth 5TB, 4 IP khusus, lan liya-liyane.

Penjualan Black Friday / Cyber ​​Senin InMotion Hosting diwiwiti dina Senen, 23 November nganti Senin, 7 Desember 2020. Pengusaha lan penggemar web uga bisa ngetung Rencana Peluncuran InMotion Hosting minangka murah dadi $ 4.99 / mo hosting web + GRATIS jeneng domain (regane 50% regane normal)!

InMotion minangka perusahaan situs web stellar sing dilengkapi fitur kelas paling apik kaya:

  • Jeneng domain gratis
  • Migrasi situs web gratis
  • Panyimpen tanpa wates nggunakake Solid State Drives (SSD)
  • Bandwidth tanpa wates, lan SSL gratis
  • Dhukungan teknis adhedhasar 24/7/365
  • lan jaminan dhuwit bali 90 dina industri.
Entuk nganti 50% OFF InMotion Hosting Black Friday Deal
Ora Ana Kode Perlu

 

 

DreamHost (diskon 63%)

dreamhost jum'at ireng

DreamHost minangka salah sawijining perusahaan hosting paling apik lan direkomendasikan dening wordpress.org, lan dheweke wis nglayani layanan hosting wiwit taun 1990an.

DreamHost nawakake web hosting mung $ 2.59 / wulan lan jeneng domain saka mung $ 0.79. Coba DreamHost saiki bebas risiko kanthi jaminan dhuwit bali 97 dina.

Hosting sing Cepet, Aman & Tansah Up!
1-Klik Instan WordPress Instal!
Resiko Nol, Jaminan Dhuwit Bali 97 Dina!
1.5 Yuta Situs Web Pilih DreamHost!

Yen sampeyan nggoleki salah sawijining layanan hosting web paling apik ing kana, sampeyan ora bakal kliwat kesepakatan DreamHost Black Friday.

Entuk diskon 63% DreamHost Saiki
Ora Ana Kode Perlu

 

 

Zyro (OFF 86%)

zyro jumuah ireng

Zyro Jumuah Ireng iki menehi sampeyan nganti OFF 86% nalika sampeyan nggunakake kode kupon WHR10. Tawaran iki uga kalebu domain gratis sajrone 1 taun.

Zyro minangka salah sawijining sing paling gampang nggunakake situs web, cukup pilih template, ngatur nggunakake alat AI lan urip saiki. Zyro nawakake fitur lan mupangate apik tenan kayata:

  • Cara paling gampang kanggo nggawe situs web utawa toko online.
  • Dhukungan pelanggan langsung paling apik ing pasar.
  • Dijamin 99.9% uptime.
  • Situs web lan toko online sing cepet cahya.
  • Ngatur kabeh bisnis online ing sak panggonan.
  • Jaminan dhuwit 30-dina.
  • lan akeh liyane…

Wektu paling apik kanggo miwiti situs web sampeyan SAIKI. Miwiti situs web sampeyan mung saka $ 1.79 / wulan. Kesepakatan apik tenan iki diwiwiti tanggal 16 November 2020, lan dipungkasi tanggal 6 Desember 2020.

86% OFF Tawaran Zyro Black Friday
Gunakake Code: WHR10

 

 

Squarespace

squarespace jago ireng

Squarespace minangka drag and drop, pembangun situs web visual sing paling populer ing pasar.

Squarespace ngidini sampeyan nggawe situs web modern, apik, lan responsif kanggo desktop lan piranti seluler. Kanthi Squarespace, sampeyan bakal tampil online kanthi situs web profesional, toko online, utawa situs portofolio.

Kothak squirade Black Friday iki menehi 10% mati rencana situs web utawa domain langganan sing pisanan karo kode coupon BLKFRI10.

Penawaran Squarespace Black Friday lan Cyber ​​Monday diwiwiti saka dina Rebo, 25 November nganti Selasa, 1 Desember, lan menehi diskon 10% kanggo kabeh langganan saben wulan utawa taunan.

Entuk 10% OFF Squarespace Black Friday
Gunakake Kode: BLKFRI10

 

 

Wix (OFF 10%)

situs web wix tukang

Wix minangka tukang situs web utama sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing fungsional tanpa nulis baris kode. Sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake elemen ing kaca kanggo nyunting desain.

Mbangun situs web nganggo Wix gampang kanthi antarmuka seret lan selehake sing intuisi, ditambah koleksi template sing gedhe, sing bisa nggawe para pamula nggawe situs web profesional kanthi gampang.

Wiji Jumuah Ireng iki menehi 10% mati rencana premium saben taun sing diwenehake karo 500+ template, alat SEO, kalebu hosting, lan akeh liyane!

Ngirit 10% ing Paket Premium Wix kanthi kode promo: TAKE10

Entuk 10% OFF Wix Ireng Jumuah Dijual
KODE: TAKE10

 

 

Site123 (OFF 50%)

site123 jum'at ireng


SITUS123 minangka salah sawijining pangembang situs web sing paling intuisi lan gampang digunakake ing pasar.

Site123 ngatasi kabeh saka konfigurasi teknis kanggo desain supaya sampeyan fokus mung ing nggawe konten.

Adol Black Friday Site123 mlaku nganti 30 November, sampeyan njaluk 50% off ing situs web anyar kanggo rencana taunan (Rencana Lanjut, Profesional, lan Emas)

Rencana premium Site123 minangka pilihan sing paling populer. Biasane diwiwiti saka $ 10.80 / wulan, nanging dina Jumuah Ireng & Cyber ​​Senin iki regane separo.

Kabeh rencana premium kasedhiya:
Domain Gratis kanggo 1 taun
Panyimpenan 10GB lan bandwidth 5GB
Mbusak merek SITE123
Sambungake jeneng Domain Sampeyan
Kapabilitas e-commerce
Ditambah kathah!

Entuk diskon 50% saka Disetujoni Jumuah Ireng Situs123
Ora butuh kode

 

 

Aliran Web (OFF 50%)

webflow dina jumuah ireng

Webflow minangka alat pangembang situs web sing apik tenan kanggo nggawe situs web sing apik banget kanthi visual, sing nggawe alat sing sampurna kanggo para desainer sing ora seneng kode nanging ora kudu matesi kreativitas.

Iki nawakake Black Friday Webflow Diskon 50% kabeh template nggunakake kode: CYBERWEEK2020!

Pilih saka 100 template template agensi, bisnis, portofolio, lan blog sing sampeyan bisa ngatur karo panyipta situs web tanpa kode Webflow.

Penjualan Webflow Black Friday / Cyber ​​Monday diwiwiti jam 12:01 esuk dina Kamis, tanggal 26 November, lan rampung jam 11:59 awan dina Jumuah, 4 Desember (PT).

Entuk 50% Cithakan Webflow OFF
KODE: CYBERWEEK2020

 

 

Simvoly (OFF 50%)

jum'atan ireng sing ireng


Simvoly minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji sing kasedhiya karo Drag & Drop Page Builder, Funnel Builder, CRM, E-Commerce, Appointments, lan Email Marketing (bakal enggal). Simvoly mbantu sampeyan nggawe kaca, corong penjualan, lan toko e-commerce sawetara menit.

Simvoly Jumuah Ireng iki nawakake sange 50% diskon suwene 6 wulan kanggo miwiti situs web, corong, utawa toko online anyar.

Rencana Pribadi Black Friday Simvoly
1 Situs Web - 1 Corong
Tukang Nggawe Seret & Selehake
Gawe 20 Kaca
Gawe Popup Unlimited
Gawe CRM Unlimited
Tambah 1 Koneksi Domain
A / B Testing
5 Produk Toko
SSL Certificate
Bandwidth 10GB
Penjaminan Dhuwit 14-Dina
$ 108 $ 54 sajrone 6 wulan kapisan
Rencana Bisnis Jumuah Ireng Simvoly:
1 Situs Web - 5 Corong
Tukang Nggawe Seret & Selehake
Gawe Kaca Tanpa wates
Gawe Popup Unlimited
Gawe CRM Unlimited
Tambah 6 Koneksi Domain
A / B Testing
Corong Sales lan Analytics
1-Klik Upsell & Downsells
Penawaran Bump
100 Produk Toko
SSL Certificate
Bandwidth 60GB
Penjaminan Dhuwit 14-Dina
$ 192 $ 96 sajrone 6 wulan kapisan
 
Entuk 50% Jualan Simvoly Black Friday
Ora mbutuhake Code

 

 

Back to top

Best WordPress Tema Ireng Jumuah / Cyber ​​Senin Tawaran

Saiki iku wektu sing apik kanggo njaluk anyar WordPress tema! Mangkene koleksi sing paling apik WordPress tema tawaran iki kanggo Black Friday lan sale Cyber ​​Senin.

Tema / Divi Elegan (25% - 50% + OFF)

Elegan Tema nawakake premium sing paling apik WordPress tema. Tema Elegant minangka produsen Divi, luar biasa nganggo serba guna WordPress Tema karo Tukang Nggawe Kaca Seret & Selehake sing nggawe luwih gampang tinimbang mbiyantu nggawe ayu WordPress situs.

Tema Elegan Elegan didol dina Jumuah diwiwiti tanggal 27 November (tepat jam 12:00 UTC-6) lan sampeyan mesthi ora pengin kliwat! Nopo nopo Amarga sampeyan bakal entuk Diskon nganti 50% kanggo kabeh tema lan plugin.

Entuk akses menyang 87 tema sing apik tenan - kabeh nganggo pilihan tukang seret lan selehake. Entuk 3 plugin apik tenan, kalebu Divi, sing pokok WordPress Tema lan Site Page Visual. Bloom milih email lan generasi timbal lan Ratu plugin pandhuan sosial.

Tema Elegant Ireng / Cyber ​​Senin kesepakatan:

25% nganti 50% OFF (ing kabeh "Divi")
Hadiah bonus gratis $ 1,000,000.
15,000 hadiah gratis, hadiah bonus gratis, puluhan diskon eksklusif + akeh liyane.
Templat Pembangun Tema Eksklusif lan Tata Letak Divi.

Nganti 50% OFF kabeh Tema Elegan (kalebu Divi) lan Plugin
Ora Ana Kode Perlu

 

 

Tema Astra (diskon nganti 40%)

Kekuwatan brainstorm tema astra

Astra dening Pasukan Brainstorm ngidini sampeyan nggawe situs web sing nggumunake luwih cepet saka sadurunge, Astra duwe instalasi aktif 1+ Yuta lan duwe luwih saka 4800+ ulasan 5 bintang ing WordPress gudang. Saben dina 1,282 situs web anyar nggunakake Astra.

Astra minangka tema sing entheng, cepet banget, lan bisa disesuaikan banget. Saiki, kanthi Astra Theme 3.6 sampeyan entuk pengalaman panganggo sing unggul lan nambah kustomisasi kanggo nggawe situs web kanthi luwih cepet.

Tema Astam Black Friday iki menehi sampeyan diskon kanthi gaya, cepet kilat, lan bisa disesuaikan kanthi gampang WordPress tema Penjualan Astra Themes Black Friday diwiwiti tanggal 27 November lan pungkasan tanggal 30 November. Iki diskon paling gedhe ing kabeh wektu lan mung kasedhiya ing dina Jumuah Ireng iki.

Yen sampeyan pengin ngunci paling gedhe, sampeyan kudu entuk Bundle Wutah. Iku diskon 40% BESAR sing bakal digawe. Dadi, apa sing kalebu ing Bundle Wutah?

  • Tambahan Astra Pro (regane $ 47 / taun)
  • Addon Ultimate kanggo Pembina Beaver (regane $ 69 / taun)
  • Convert Pro (regane $ 99 / taun)
  • Pro Schema (regane $ 79 / taun)
  • Situs Astra Premium (100+ situs wiwitan sing siap digunakake - mung kasedhiya ing paket Agensi)
  • Plugin port portfolio WP (regane $ 49 / taun)

Dina Jumuah Ireng iki, dheweke nawakake nganti 40% DISKAUN ing Bundel Wutah! Kepiye carane supaya bisa menehi hasil?

njaluk 30% OFF kanggo Kabeh Produk Individual kalebu Astra Pro Kab, Addon Ultimate kanggo Elementor, Addons Ultimate kanggo Beaver Builder, Convert Pro, Schema Pro, WP Portofolio uga Mini Mini Bundle kanthi pilihan tukang kaca (Addon Ultimate kanggo Elementor utawa Addons Ultimate kanggo Beaver Builder)

 

Entuk Astra WordPress tema
Ora Ana Kode Perlu

 

StudioPress / Genesis Pro (OFF $ 30%)

StudioPress

StudioPress iku salah siji saka paling WordPress tema lan produsen kerangka tema Genesis. Dheweke WordPress tema menehi dhasar sing aman lan search engine-optimized kanggo bisnis digital sampeyan.

Jual StudioPress Black Friday / Cyber ​​Monday wiwit Senin, 23 November 2020 nganti Jumuah, 4 Desember 2020, lan pelanggan entuk diskon 30% saka StudioPress Pro.

Entuk potongan 30% saka Genesis Pro saben taun kanggo taun kapisan. Gunakake kode kupon: SP3FREE

Diskon 30% StudioPress Pro
Kode Kupon: SP3FREE

 

 

Tema GeneratePress (OFF $ 40)

generatepres

GeneratePress iku responsif, multi-tujuan, nggumunke lan gampang digunakake WordPress tema.

Iku salah sawijining tema sing paling cepet metu ana lan uga salah sawijining tema sing paling dirating WordPress.org.

Penjualan GeneratePress Black Friday / Cyber ​​Monday menehi sampeyan Diskon $ 40 saka GP Premium!

Akhir minggu Cyber ​​iki sampeyan bisa menehi skor a Diskon $ 40 ing GeneratePress Premium (Kabeh modul premium; Akses lengkap menyang Perpustakaan Situs; Digunakake ing situs web tanpa wates; 1 taun nganyari & dhukungan + liyane).

Penjualan Generasi Ireng Black Friday sing luar biasa iki wiwit saka Black Friday nganti Cyber ​​Senin, 2020.

Entuk $ 40 OFF Tema GeneratePress Premium
Ora Ana Kode Perlu

 

 

Tema Tesla (40% OFF)

tema tesla

Tema Tesla nggawe premium sing dirancang kanthi apik WordPress tema kanggo kabeh jinis situs web.

Kabeh ing Tema Tesla didol 40% off. Nuli menyang TeslaThemes.com lan pilih tema sing dilengkapi karo desain sing apik, integrasi jero karo plugin sing apik tenan lan liya-liyane. Gunakake kode coupon, SAVE20 sajrone checkout kanggo ngunci diskon iki.

Tawaran Tesla Tema Ireng Jumuah iki kasedhiya wiwit tanggal 27 November 2020.

 

Kabeh Tema Tesla 40% OFF
KODE: SAVE20

 

OceanWP (diskon 40%)

seawp

OceanWP iku multi-tujuan WordPress tema sing nggawe gampang banget kanggo nggawe situs web sing apik lan unik WordPress.

Njaluk nganti 40% OFF ing kabeh paket OceanWP, YA kabeh mau. Goleki kabeh alat lan ekstensi sing dibutuhake kanggo nambah desain situs web, tingkat panggunaan lan tingkat konversi.

Yen sampeyan duwe rencana, sampeyan bisa nganyarke kanthi luwih apik. Kanggo pratelan diskon, gunakake kode ing ngisor iki ing checkout: BFCM2020

Panawaran kasebut mung kasedhiya ing akhir minggu Black Friday.

 

40% Off OceanWP
Gunakake Kode: BFCM2020

 

Wong-wonge (40% OFF)

dheweke ngerti

Themify ndadekake apik dirancang WordPress tema sing bisa digunakake kanggo kabeh situs web. Tema kasebut apik, responsif WordPress tema sing gampang digunakake lan ngatur.

Themify minangka produsen Ultra, salah sawijining sing paling kuat lan fleksibel WordPress tema, lan Shoppe, tema WooCommerce macem-macem tujuan. Themify iku Pangwangun Pro punika WordPress tukang tema sing ngidini sampeyan nggawe situs kabeh kanthi nyeret lan nyelehake unsur ing kaca.

Themify nawakake sampeyan tawaran Black Friday 40% OFF kabeh, $ 75 MATI Lifetime Club, lan hadiah $ 150 Amazon Gift Cards + Master Club.

 

40% OFF kabeh ing Themify
KODE: BLACKFRIDAY

 

TemaIsle (25% OFF)

themeisle

ThemeIsle nggawe premium WordPress Tema & Plugin lan pencipta Neve (AMP siap) lan Zerif Lite (sing # 1 Gratis Wordpress Tema ing taun 2019)

Black Friday yaiku ThemeIsle sale paling gedhe ing taun! njaluk 25% OFF kanggo taun pisanan ing kabeh tingkat rega lan nyimpen BIG kanthi rega premium WordPress tema & plugin. Kesepakatan TemaIsle Black Friday iki valid wiwit tanggal 25 Nov - nganti 3 Des.

Produk utama ThemeIsle yaiku:
40+ tema kaya Neve, Hestia, Zerif Pro, ShopIsle Pro kalebu tema saka Tema Proteus, AnarielDesign, Desain Tema Pro, Igniter CSS.
7+ Plugin: Umpan RSS Feedzy, Grafik Visualizer, lan Plugin Grafik, Plugin Tinjauan Produk WP, Jinis Konten Gampang, Sizzify, Plugin Peta Intergeo, Plugin Nivo Slider

 

25% OFF kabeh ing TemaIsle
Ora Ana Kode Perlu

 

MyThemeShop (OFF 90%)

mythemeshop jumuah ireng

MyThemeShop minangka salah sawijining pasar sing paling apik kanggo nggumunake WordPress tema lan plugin. Sing laris WordPress tema yaiku Schema, SociallyViral, Ad-Sense, Kupon, Crypto and NewsPaper. Plugin sing paling populer yaiku Peringkat Matematika Pro, WP Review Pro, WP Quiz Pro, WP Notification Bar Pro, WP Subscribe Pro, WP Mega Menu.

Adol MyThemeShop Black Friday lan Cyber ​​akhir minggu pancen apik banget! Amarga sampeyan bisa entuk KABEH tema premium lan plugin sing regane $ 99.47.

Entuk Tema lan Plugin sing regane regane luwih saka $ 5000 kanthi rega diskon murah

Akses menyang kabeh tema premium & plugin.
Gunakake ing domain lan situs web tanpa wates.
Gunakake ing situs web klien.
Ora ana watesan panggunaan.
Dhukungan premium.
Nganyari saben taun kanthi rega diskon sing padha!

Tumindak kanthi cepet lan entuk anggota sing luwih akeh $ 99.47 (Sampeyan entuk luwih saka 70+ tema premium lan 18 plugin premium). Penawaran MyThemeShop Black Friday iki kadaluarso tanggal 3 Desember 2020.

Ngirit 90% ing Tema & Plugin MyThemeShop
Ora Ana Kode Perlu

 

 

CyberChimps (OFF 50%)

cyberchimps

CyberChimps iku butik WordPress pangembang tema.

Tema Proyif responsif minangka tema responsif, cepet lan tema sing bisa diatur kanthi cepet. Uga kasedhiya kanthi pilihan pangaturan tanpa watesan lan dhukungan kanggo schema.org.

Entuk diskon 50% kanggo tema CyberChimp kalebu Pro Responsif WordPress tema. Kode coupon yaiku dhasar50 lan adol CyberChimps Black Friday wiwit tanggal 20 Nov nganti 5 Des 2020.

Kanthi tema iki, sampeyan bisa mbangun situs web sampeyan dhewe tanpa katrampilan coding lan sampeyan entuk akses menyang 30+ siap kanggo ngimpor template situs web kanggo nggawe situs khusus sing apik banget.

 

50% Tema Pro CyberChimps Responsif
KODE: dhasar50

 

Back to top

Best WordPress Plugins Black Friday / Cyber ​​Senin Deals

Iki koleksi paling apik kanggo menehi saran WordPress Plugins kanggo adol Black Friday lan Cyber ​​Senin iki.

Elementor Pro (Diskon 25%)

elementor jum'at ireng

Elementor minangka plugin tukang kaca sing paling populer lan canggih WordPress, ngidini sampeyan ngrancang visual jinis situs web kanthi visual.

Elementor minangka industri utama WordPress Tukang Tema lan apik banget alternatif kanggo Divi. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur header & footer lan ngrancang saben bagean ing blog lan ngontrol tema tanpa nggawe "kode".

Elementor Jumuah Ireng iki nawakake a diskon 25% kanggo rencana Ahli anyar lan potongan 10% saka rencana Plus!

Rencana Elementor Pro diwenehake karo 50+ Pro Widget, 300+ Template Pro, Pembangun Tema, WooCommerce Builder, Popup Builder lan dhukungan lan nganyari sajrone setaun.

Didol iki diwiwiti tanggal 24 November 07:00 EST lan dipungkasi tanggal 2 Desember, 11:59 PM EST.

Entuk 25% OFF Elementor Pro
Ora Ana Kode Perlu

 

 

Pembangun Beaver (OFF 25%)

Beaver Builder

Beaver Builder minangka salah sawijining plugins plugin sing paling apik kanggo WordPress.

Minangka drag-and-drop drop-end ing ngarep sing fleksibel WordPress tukang kaca sing duwe luwih saka 1,000,000 situs web. Seret lan selehake 100% sing nggawe gampang kanggo para pamula nggawe kaca sing dirancang khusus.

Senin Ireng / Cyber ​​Senin iki Beaver Builder nawakake diskon 25% ing plugin uga Beaver Themer sing dadi tambahan kanggo Beaver Builder.

Entuk diskon 25% ing kabeh toko; kalebu tuku anyar uga upgrade! Kesepakatan Beaver Builder Black Friday diwiwiti tanggal 27 November nganti 30 November.

Entuk 25% Tukang Pembangun Beaver
KODE: Ora Dibutuhake Kode

 

 

iThemes (OFF 40%)

toolkit ithemes

Toolkit iThemes dilengkapi karo piranti lan plugin sing paling populer kalebu BackupBuddy, iThemes Security Pro, iThemes Sync, lan liya-liyane.

iThemes Black Friday menehi sampeyan a 40% diskon kanggo kabeh nggunakake kode promo DEAL40, kalebu iThemes Security Pro, BackupBuddy lan iThemes Sync Pro. Kesepakatan iki berlaku nganti 30 November 2020.

Kesepakatan sing luar biasa iki menehi lisensi sing kabeh WordPress plugin, kalebu plugin sing paling populer, BackupBuddy (regane $ 150), iThemes Security Pro (regane $ 150) lan Plugin Suite ($ 247 nilai).

Penjualan iThemes Black Friday diwiwiti tanggal 27 November, 12:01 EST, lan dipungkasi tanggal 30 November, 11:59 PM EST.

Entuk 40% Temahem
KODE: DEAL40

 

 

Roket WP (30% OFF)

roket wp

WP Rocket yoiku paling WordPress plugin caching metu ana sing ngidini sampeyan nambah cepet WordPress kinerja lan kacepetan situs.

Boten kados plugin caching liyane WP Rocket luwih gampang diwiwiti, lan cukup dipasang lan muter kanthi mung sawetara setelan sing disaranake sing kudu dikonfigurasi.

Yen sampeyan peduli babagan kecepatan, sing kudu sampeyan tindakake WordPress situs banjur WP Rocket kudu dadi plugin kudu tuku. Sampeyan bisa maca review lan Pandhuan instalasi WP Rocket ing kene.

Iki ditawakake Black Friday WP Rocket 30% off kanggo lisensi WP Rocket anyar. Kesepakatan iki diwiwiti wiwit tanggal 24 November nganti tanggal 2 Desember 2020.

- Lisensi tunggal - 1 situs web: $ 34.30 tinimbang $ 49.
- Lisensi ditambah - 3 situs web: $ 69.30 tinimbang $ 99.
- Lisensi tanpa wates - situs web tanpa wates: $ 174.30 tinimbang $ 249.

Entuk Plugin Plugin WP Rocket 30%
Ora Ana Kode Perlu

 

 

galeri envira

Envira Gallery yaiku salah sijine sing paling apik WordPress plugins galeri foto ing pasar.

Nggawe ayu, responsif WordPress galeri kanthi gampang nggunakake antarmuka!

Dheweke menehi sampeyan 30% OFF sajrone adol Black Friday / Cyber ​​Senin iki.

Didol iki diwiwiti tanggal 23 Nov lan diwiwiti tanggal 4 Des.

 

Entuk 30% Galeri Envira
Ora Ana Kode Perlu

 

ShortPixel (diskon 66%)

shortpixel

ShortPixel yaiku optimisasi gambar WordPress plugin sing mbantu sampeyan nyepetake situs web kanthi otomatis ngoptimalake gambar.

ShortPixel minangka optimisasi gambar lan kompresi API lan WordPress plugin sing mbantu nambah kinerja situs web. Teknologi komprèsi sing rame, nggilap lan tanpa rugi kasedhiya. ShortPixel uga ndhukung gambar jinis .webp.

ShortPixel Black Friday iki menehi sampeyan 250% kridit liyane menyang paket saben wulan utawa siji. Contone, yen sampeyan tuku $ 9.99 (biasane 10,000 kridit) rencana siji-wektu, sampeyan bakal nampa 25,000 kridit tinimbang.

Entuk 2.5X kridit gambar luwih karo ShortPixel
Ora Ana Kode Perlu

 

 

Pro Warfare Sosial (30% OFF)

perang sosial pro

Perang Sosial minangka salah sawijining plugins sharing paling apik ing kono. Iki entheng Wordpress plugin sing optimized kanggo kacepetan.

Perang Pariwisata Pro dilengkapi macem-macem pilihan pangaturan dhewe kalebu saben blogger ing njaba fitur favorit yaiku kemampuan kanggo ngasilake jumlah saham sosial sing ilang.

Senin Siber iki (mung) sampeyan bisa ngamanake a 30% diskon ing Social Warfare Pro WordPress plugin Kesepakatan iki diwiwiti tanggal 27 Nov 2020.

Entuk plugin 30% Pajangan Social Warfare Pro
Ora Ana Kode Perlu

 

 

link kalakon

Link Bisik minangka revolusioner WordPress plugin kanggo ngubungake artikel blog kanthi otomatis sing nggunakake intelijen buatan supaya bisa menehi saran saran link kontekstual.

Alat iki ora mung ngirit akeh wektu kanthi ngoperasikake proses penghubung internal, nanging uga mbantu peringkat Google lan paling ora, supaya para pamaca bisa nemokake konten sing relevan kanthi gampang.

Akhir minggu Black Friday iki sampeyan bisa nyekel Diskon $ 25 ing Link Whisk WordPress plugin.

Penjualan Link Whisper Black Friday bakal aktif wiwit tanggal 27 November nganti 2 Desember lan kode kupon kasebut blackfriday.

 

Entuk $ 25 Off Whisper Link
KODE: blackfriday

 

AAWP (30% ING)

aawp

The Amazon Afiliasi kanggo WordPress plugin (AAWP) yaiku nomer 1 WordPress Plugin kanggo Afiliasi Amazon.

Plugin dilengkapi konfigurasi fleksibel lan desain sing bisa disesuaikan lan API Amazon ngidini afiliasi Amazon tansah nuduhake informasi paling anyar kayata produk, rega, lan diskon.

Kanthi fitur kayata kothak produk, dhaptar laris, link teks dinamis, lan dhaptar rilis anyar, plugin AAWP mbantu nambah komisi saka Amazon kanggo blog lan situs niche sampeyan.

Entuk 30% kanggo loro lisensi AAWP lan nganyari lisensi anyar nggunakake kode diskon: BLACKWEEK2020. Penjualan AAWP Ireng Jumuah iki antara Senin 23 November nganti Senin 30 November, 2020.

 

Entuk 30% AAWP
KODE: BLACKWEEK2020

 

BlogVault (OFF 30%)

BlogVault

BlogVault minangka salah sawijining sing paling populer lan dipercaya WordPress lan cadangan WooCommerce lan mulihake plugin ing kana. Kasedhiya kabeh serep maya, pementasan, migrasi lan alat manajemen situs web sing dibutuhake kanggo njaga WordPress situs utawa pirang-pirang situs web.

Fitur utama BlogVault yaiku Serep lan pindai saben dinane otomatis, kemampuan ngatur update lan ngatur peran pangguna, Lingkungan pementasan siji-klik, Migrasi situs downtime nol, Ora ana konfigurasi plugin, Opsi mulihake siji klik, Storage cloud gratis, ditambah kathah liyane.

Jumuah Ireng Iki, sampeyan bisa ngunci a 30% diskon ing kabeh rencana taunan. Iki ditrapake kanggo pangguna anyar lan pangguna sing wis ana. Penjualan BlogVault Ireng Jumuah diwiwiti tanggal 26 November 2020 nganti 1 Desember 2020.

🎉 Bonus: Saben pelanggan kaping 10, 25 lan 50 entuk tuku GRATIS! Ditambah maneh, menehi kursus, e-book & template paling apik ing raffle khusus!

 

Entuk 30% BlogVault
Ora Ana Kode Perlu

 

Formulir Ninja (60% OFF)

wujud ninja

Forms Ninja is WordPress bangunan wujud gampang. Temokake formulir sing apik lan ramah pangguna sing bakal nggawe sampeyan nggawe pangembang web profesional. Medhot seret lan selehake, tata letak kolom sing gampang, email, bentuk pendaptaran, pambayaran utawa bentuk sumbangan, lan liya-liyane!

Penjualan Ninja Formulir Black Friday menehi sampeyan nganti 60% mati lan diwiwiti saka tanggal 27 November 12:00:00 nganti Desember 1 5:00:00 PM EST (Waktos Standar Wétan).

tuku lisensi sembarang Formulir Ninja kanthi diskon 60 +% akhir minggu BFCM iki, lan dheweke bakal ngirim bagean saka hasil kasebut menyang 10 amal!

Paling taun kepungkur, 10% saka dodolan diwenehake menyang Operation Smile, sing cukup kanggo luwih saka 25 operasi kraniofasial. Pancen apik tenan!

 

Entuk 60% Formulir Ninja
Ora Ana Kode Perlu

 

Pro Qubely (60% OFF)

Ora apik

Ora apik dening Temaum minangka salah sawijining blok Gutenberg sing paling apik lan paling seragam plugin ing pasar. Iki menehi kekuwatan kanggo nggawe situs web apa wae jinis pilihan kanthi fitur gaya tanpa watesan kanggo njamin pengalaman paling apik karo Gutenberg.

Qubely dilengkapi karo serbaguna koleksi blok Gutenberg sing bisa disesuaikan ngidini sampeyan ngontrol editor Gutenberg lan aplikasi metu saka noto kothak lan pilihan gaya.

Versi pro Qubely menehi 10 siap nggunakake paket wiwitan lan 90 bagean blok Gutenberg, lan saiki sampeyan bisa ngunci Diskon 60% ing Qubely Pro.

1 lisensi domain biasane $ 39 saben taun nanging sampeyan bisa entuk rega setengah. Adol Qubely Black Friday urip wiwit tanggal 27 November 2020.

 

Entuk 60% Off Qubely Gutenberg Plugin
Kode Kupon: BLACKFRIDAY50

 

LifterLMS (OFF 20%)

lifterlms

LifterLMS punika WordPress Plugin LMS (Learning Management System) sing kasedhiya akeh tambahan sing kasedhiya kanggo dituku, kanthi individu utawa minangka bagean saka bundel.

Wong nggunakake LifterLMS kanggo nggawe situs web kanggo kursus online, pelatihan adhedhasar situs keanggotaan, program pelatihan online, situs web komunitas "pembelajaran sosial" pribadi, lan uga sekolah online multi-instruktur.

Dina Jumuah Ireng iki sampeyan bisa ngirit Ngirit 20% saka taun kapisan saka tuku langganan anyar tambahan utawa bundle sajrone wulan November 2020 lan entuk bonus $ 2,400 kanthi tuku!

Kesepakatan apik tenan iki ditrapake wiwit tanggal 1 November nganti 30 November. Gunakake Kode Kupon: BLACKFRIDAY20

 

Entuk 20% Off LifterLMS Ireng Jumuah
Kode Kupon: BLACKFRIDAY20

 

Tutor LMS (OFF 50%)

Tutor LMS

Tutor LMS dening Themeum minangka kabeh kuat WordPress Plugin LMS sing ngidini sampeyan nggawe kursus, nambah kuis, adol kursus lan menehi sertifikat.

Yen sampeyan pengin nglancarake kursus online kanthi nggunakake WordPress, banjur Tutor LMS minangka plugin LMS (Learning Management System).

Desain LMS tutor katon apik banget ing kothak, sing ngidini sampeyan nggunakake fungsi drag-and-drop kanggo nggawe kursus, lan minangka LMS sing sampurna kanggo nggawe "klon Udemy" dhewe.

Lisensi domain biasane $ 1 saben taun, nanging ing dina Jumuah Ireng sampeyan bisa entuk Tutor LMS diskon. Jual Tutor LMS Black Friday diwiwiti tanggal 27 November 2020.

 

Entuk Plugin LMS 50%
Kode Kupon: BLACKFRIDAY50

 

WP Crowdfunding Pro (OFF 70%)

WP Crowdfunding

WP Crowdfunding dening Temaum minangka plugin dana dana paling apik kanggo WordPress. Nerangake dilengkapi karo fitur lan desain, lan ngidini sampeyan nggawe situs pengumpulan dana utawa nggunakake situs backing WordPress.

Plugin iki digunakake dening WordPress lan WooCommerce lan duwe sistem dompet asli kanggo nrima pembayaran lokal, lan kemampuan kanggo pamisah dhuwit liwat Stripe Connect. Ndhukung macem-macem cara pembayaran kayata PayPal, Stripe, Skrill, lan kertu kredit.

Lisensi domain biasane $ 1 saben taun, nanging ing dina Jumuah Ireng sampeyan bisa entuk WP Crowdfunding diskon kanggo 70%. Adol Jumuah Ireng WP Crowdfunding wiwit tanggal 27 November 2020.

 

Entuk Plugin Plancin WP 70%
Kode Kupon: BLACKFRIDAY50

 

Gonzales (OFF 40%)

gonzales

Gonzales dening Tomasz Dobrzyński minangka plugin optimisasi sing luwih entheng lan gampang kanggo WordPress. Kanthi nggunakake plugin iki situs web sampeyan bakal mbukak luwih cepet (kanthi nambah tanggapan TTFB lan TTI). Plugin kasebut nggunakake teknik unloading (dequeuing) - ing endi sampeyan bisa milih file JS lan CSS sing ora prelu dimuat ing kiriman / kaca tartamtu.

Gonzales mbukak barang kasebut lan nyuda panggunaan RAM lan nyepetake wektu proses server. Uga ngapusi aset CSS / JS. Sampeyan bisa milih ing ngendi sampeyan pengin ngaktifake / mateni (saben URL, jinis isi, regex). Plugin ndhukung lan bisa nggunakake plugin cache kaya W3 Total Cache, WP Super Cache, WP Rocket, lan Cache Enabler.

Lisensi 1 + nganyari taun / biaya dhukungan $ 1 (lisensi 29.00 situs web $ 5), lan saiki sampeyan bisa entuk 40% plugin plugin Gonzales kanthi nggunakake kode diskon: BLACKFRIDAY40

 

Entuk 40% Plugin Gonzales
Kode Kupon: BLACKFRIDAY40

 

SinauDash

learndash

LearnDash yaiku LMS sing premium lan dirating kanthi dhuwur WordPress plugin. Sampeyan ngidini nggawe kursus online ing WordPress nggunakake tukang seret lan selehake prasaja kanggo nggawe kursus kanthi fungsi kaya kursus prasyarat, forum diskusi, kuis, wulangan, lan akeh liyane.

Jumuah Ireng iki LearnDash nawakake diskon 50% ing plugin LMS sing WordPress. Gunakake kode coupon: BF2020

Kode kupon: BF2020 (kanggo Nov 27th, 7 AM-4PM EST Only)
Kode kupon: CM2020 (kanggo 30 Nov, 7 AM-4PM EST Mung)

Kesepakatan LearnDash Black Friday / Cyber ​​Senin valid tanggal 27 Nov lan 30 Nov ONLY.

 

Entuk 50% Diskon Dhewe Sinau LD
Kode Kupon: BF2020

 

UpdraftPlus (OFF 20%)

updraftplus


UpdraftPlus iku sing paling dipercaya ing jagad WordPress serep, pulihake lan Klone plugin kanggo WordPress sing nyimpen serep ing Google Drive, Dropbox, Amazon S3, lsp. UpdraftPlus nawakake rong rencana. Sampeyan bisa mbukak versi gratis utawa rencana mbayar gumantung karo fitur sing pengin digunakake.

Jumuah Ireng iki UpdraftPlus nawakake diskon 20% ing rencana mbayar (sing diwenehake karo tambahan, update, dhukungan). Gunakake kode promo: BFsale 2020

UpdraftPlus nindakake rong perkara:

1. Gawe serep sampeyan WordPress situs (konten, file, database - kabeh) menyang panyimpenan cloud jarak jauh - kaya Dropbox utawa Google Drive, Microsoft OneDrive, FTP lsp.

2. mulihake serep kanthi otomatis (yaiku yen ana bencana).

 

Entuk 20% Off UpdraftPlus Premium
KODE: BFsale2020

 

WPForms (OFF 70%)

wpforms

WPForms yaiku salah sijine sing paling apik WordPress nggawe plugin (sing digunakake kanggo situs web iki) sing digunakake lan dipercaya luwih saka 3000000+ pangguna WordPres.

Kanthi WPForms sampeyan bisa nggawe kuat WordPress Wangun (Formulir Kontak, Formulir Pembayaran, Formulir Survei, Jajak Pendapat, Formulir Ndhaptar Newsletter, Formulir Registrasi) mung sawetara menit nggunakake tukang nggawe seret & selehake.

WPForms Jumuah Ireng iki sampeyan bisa ngirit nganti 70% saka kabeh rencana.

Rencana Elit
Biasane $ 599.00 / taun
Saiki mung $ 179.70 / taun
Simpen 70%

 

Rencana Pro
Biasane $ 399.00 / taun
Saiki mung $ 159.60 / taun
Simpen 60%

Plus Plan
Biasane $ 199.00 / taun
Saiki mung $ 89.55 / taun
Simpen 55%

 

Rencana dhasar
Biasane $ 79.00 / taun
Saiki mung $ 39.50 / taun
Simpen 50%

 

 

Entuk nganti 70% Diskon Jumuah Ireng WPForms
Ora Ana Kode Perlu

 

Back to top

Alat SEO, Pemasaran & Blogging - Penawaran Dina Jumuah Black / Cyber ​​Paling apik

Mangkene koleksi saka sawetara babagan tawaran SEO lan blogging paling apik kanggo jual Black Friday iki lan penjualan Cyber ​​Senin.

Mangools - KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher & LinkMiner (OFF 25%)

kwfinder mangools

Mangools iku kothak 5-in-1 SEO sing ora padha karo Ahrefs, Moz lan SEMrush, pancen paling murah kanggo para blogger lan bisnis cilik.

Alat SEO sing digunakake kanggo ngawasi rangking, riset tembung kunci lan mriksa backlink, lan sampeyan bisa mriksa reviewku kanggo ngerteni sebabe Mangools minangka alat SEO 5-ing-1 sing luar biasa.

Dina Jumuah Ireng / Cyber ​​Senin iki sampeyan bisa ngunci a 25% diskon LIFETIME. Tawaran kasebut diwiwiti tanggal 25 November lan pungkasan tanggal 30 November, 2020.

Mangools SEO dilengkapi alat kasebut:

  • KWFinder - Alat paneliten tembung kunci sing ngidini sampeyan nemokake atusan tembung kunci buntut dawa kanthi kesulitan SEO murah kanggo situs web sampeyan. Iki apik banget Alternatif Perancang Kata Kunci Google AdWords!
  • SERPChecker - Alat analisis SERP asil telusuran Google lokal, nganalisa fitur SERP lan pindai pesaing sampeyan.
  • LinkMiner - Alat analisis backlink sing bisa nemokake backlinks sing bisa ditiru kanthi gampang kanthi nganalisa profil link pesaing.
  • SERPWatcher - Alat pelacak rangking tembung kunci sing nglacak kemajuan posisi telusuran organik kanthi metrik kunci.
  • SitusProfiler - Alat analisis situs web kanggo mriksa situs online kanthi online kanthi metrik & wawasan SEO sing paling penting.

Iki kesepakatan sing luar biasa banget (Aku ndhaptar rencana Premium 2 taun kepungkur sajrone adol Mangools / KWfinder Black Friday lan aku isih mbayar rega diskon, nganti umur!).

Mangools - Entuk Diskon HIDUP 25%
Ora Kasedhiya Kode

 

 

NinjaOutreach (OFF 85%)

ninjaoutreach preian ireng 2019

NinjaOutreach iku sawijining jangkauan email lan platform pemasaran influencer.

Apa sampeyan pengin golek pamilik blogger lan pamilik situs web kanggo nggawe backlink utawa tuwuh timbal, utawa pengaruh influencer lan saluran YouTube kanggo kolaborasi, NinjaOutreach wis sampeyan liput.

NinjaOutreach menehi akses menyang 78 yuta blogger, pamilik situs lan, pengaruh media sosial.

Kesepakatan NinjaOutreach Black Friday iki ngidini sampeyan ngunci a 85% diskon LIFETIME. Penawaran diwiwiti tanggal 25 Nopember lan rampung tanggal 3 Desember.

Umur Flex
4000 kontak
4 alamat email sing disambungake
4 anggota tim
Nganti 100,000 email / wulan
Nganti 2,500 email / dina
Rega normal $ 588 / taun, dina Jumuah Ireng iki $ 360 saben taun - urip! OFF 50%!

Pro Seumur Hidup
6000 kontak
6 alamat email sing disambungake
6 anggota tim
Nganti 150,000 email / wulan
Nganti 3,000 email / dina
Rega normal $ 1,788 / taun, dina Jumuah Ireng iki $ 720 saben taun - urip! OFF 85%!

Priksa manawa sampeyan ngrebut tawaran NinjaOutreach Black Friday iki sadurunge rampung!

NinjaOutreach - Entuk Diskon HIDUP 85%
Ora Kasedhiya Kode

 

 

KeySearch - Alat Penelitian Kata Kunci & Kesulitan SEO (OFF 40%)

utami

KeySearch minangka prekara sing kudu dipikirake yen sampeyan duwe alternatif Ahrefs murah. Aku nggunakake alat iki sadurunge aku ngalih menyang Mangools (ing ndhuwur).

KeySearch pancen murah Alat SEO, nanging ora ateges ora entheng karo fitur. Sampeyan bakal entuk:

Pelacakan rangking tembung kunci - Alat paneliten tembung kunci kanggo ide ide ceruk - Riset persaingan YouTube - Pemeriksa tautan balik - Penganalisa audit halaman web - Analisis Backlink - API & nglaporake label putih ++ akeh liyane

Penawaran KeySearch Black Friday / Cyber ​​Senin:

Minggu Akhir Siber sampeyan bisa entuk 40% mateni kabeh rencana KeySearch, mung nggunakake kode coupon BLACKFRIDAY nalika mriksa.

 

Entuk 40% alat KeySearch SEO
KODE: BLACKFRIDAY

 

Peringkat SE - Piranti Lunak SEO (OFF 30%)

peringkat

SE Ranking yaiku SEO lan platform pemasaran digital sing diduweni kabeh kanggo pemilik bisnis, pros SEO lan agensi digital.

Platform kasebut nawakake macem-macem alat sing ngidini bisnis cilik lan menengah bisa mbukak audit situs web kanthi komprehensif lan off-page, nganalisa pesaing, nglacak rangking, nglumpukake lan klompok tembung kunci, ngawasi tautan balik, entuk laporan SEO otomatis, lan liya-liyane. .

SE Ranking nawakake a Diskon 30% ing rencana langganan. Mung ketik kode promo BLACKFRIDAY2020 ing checkout yen sampeyan wis mlebu kanggo nyoba gratis.

 

Entuk peringkat 30% OFF SE
KODE: BLACKFRIDAY2020

 

AppSumo (OFF 75%)

Jumuah ireng appsumo

AppSumo minangka pasar sing nggunakake curah kanggo alat, layanan, lan piranti lunak online kanggo mbantu bisnis. Mitra AppSumo karo perusahaan teknologi lan piranti lunak paling apik ing njaba, lan bisa menehi hasil gedhe karo perusahaan kasebut, sing bisa ngunjungi ewu dolar sampeyan.

AppSumo Jumuah Ireng iki menehi diskon diskon kanggo 15 alat. Tawaran AppSumo Black Friday 2020:

  1. Oviond - Platform lengkap kanggo hosting kabeh data pemasaran digital kanthi spesial Black Friday
  2. WP Reset - Reset, pulih, lan rebrand sampeyan WordPress situs kanthi spesial Black Friday iki
  3. SuiteDash - Platform adhedhasar awan kanggo kabeh kabutuhan piranti lunak bisnis kanthi spesial Black Friday
  4. Celengan - Simpen gambar saham premium sing apik tenan sadurunge wis kasep
  5. Frase - Gunakake AI canggih kanggo nggawe konten fokus SEO kanthi cepet sing njawab pitakon pengunjung
  6. FreshLMS - Kesepakatan penting dina Jumuah Ireng kanggo nggawe lan adol kursus online
  7. Sugeng Nulis - Transkrip lan subtitle otomatis kanggo audio lan video sampeyan bali menyang spesial Jumat Ireng iki
  8. Ideanote - Nglumpukake, berkembang, lan prioritasake ide sing bener karo wong sing bener ing siji platform
  9. Konten Dinamis Yen Dadi - Plugin WP khusus Jumuah Ireng kanggo ngirim konten dinamis kanggo pengunjung adhedhasar interaksi situs
  10. MailPoet - Desain lan ngirim email sing menang penghargaan langsung saka WordPress dashboard
  11. Apik - Komunikasi, kolaborasi, lan atur proyek sampeyan ing siji platform kanthi kesepakatan BF iki
  12. Penerbit - Gawe, jadwal, lan analisa kabeh kiriman media sosial
  13. Quuu - Entuk rekomendasi konten media sosial berkualitas tinggi sing bisa dikerjakake kanthi tangan, dina Jumuah Ireng iki
  14. VideoPeel - Koleksi, enggo bareng, lan manajemen testimoni video nyata
  15. Loop Viral - Ngatur kampanye rujukan ing sawetara menit supaya masarakat bisa ngobrol babagan bisnis sampeyan ing dina Jumuah Ireng lan liya-liyane

Priksa kesepakatan LIMA PUTRA ing ndhuwur iki, lan ngirit akeh alat sing bakal nambah bisnis sampeyan.

Bonus Black Friday AppSumo: Diskon 10% saka $ 150 + nggunakake kode diskon: BF2020

Adol AppSumo Black Friday valid wiwit tanggal 22 November jam 6:00 PM nganti 30 November jam 11:59 PM ET.

 

Tabungan gedhe ing AppSumo Ireng Ana Kesepakatan
Gunakake Code: BF2020

 

GetResponse (OFF 40%)

getresponse

GetResponse minangka platform marketing kabeh sing kasedhiya karo pemasaran email, otomatisasi pemasaran, landing page pembangun, lan penjualan corong.

Kanthi GetResponse sampeyan bisa nambah pamirsa, promosi layanan, lan adol produk nggunakake piranti lunak pemasaran sing cocog kanggo sampeyan.

GetResponse Black Friday iki nawakake tawaran a Diskon 40% kanggo urip ing rencana pemasaran email.

Mung bakal ana 2,020 akun sing ditawakake diskon GetResponse Black Friday. Sanalika watesan iki tekan, rega bakal bali menyang tarif standar. Dadi sampeyan kudu tumindak cepet supaya bisa diskon 40%! Gunakake kode kupon: BFCM20

Penjualan GetResponse Black Friday / Cyber ​​Monday wiwit dina Selasa, 24 November, lan wiwit Senen, 30 November. Transaksi kasebut menehi diskon tambahan 15% kanggo diskon tahunan lan rong taun, nganti 40% dipotong seumur hidup!

 

GetResponse Black Friday 40% OFF
KODE: BFCM20

 

Sendinblue (OFF 50%)

sendnblue

Sendinblue minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji (otomatisasi pemasaran, corong, kampanye email, email transaksional, kaca landas, pesen SMS, pariwara Facebook lan retargeting)

Rencana SendinBlue diregani adhedhasar jumlah email sing dikirim saben wulan, ora pira pelanggan sing duwe.

Sendinblue Jumuah Ireng iki nawakake diskon 50% ing akun anyar kanggo layanan 12 wulan pertama (rencana Lite, Essential utawa Premium - nganti watesan 350,000 email saben wulan nggunakake kode kasebut biruJumuah2020).

Fitur kalebu:

  • Kampanye email
  • Email Transactional
  • Formulir signup
  • Formulir langganan
  • Landing pages
  • automation Marketing
  • Pemasaran SMS
  • Dibangun ing CRM
  • Kothak mlebu bareng
  • kanca
  • iklan Facebook
  • Iklan tampilan ulang
  • Pemantauan pemicu
  • Integrasi Google Analytics
 

 

Entuk diskon 50% saka Sendinblue Black Friday Sale
KODE: biruJumuah2020

 

AWeber (OFF 25%)

Aweber

Aweber minangka salah sawijining platform pemasaran email sing paling populer sing digunakake dening bisnis cilik, blogger lan pemasar digital nalika marketing email.

Tindakake nganggo kabeh alat sing perlu kanggo nggawe lan ngirim email modern menyang khalayak sampeyan. AWeber uga dilengkapi karo marketing email lan alat automasi sing kuat.

AWeber Jumuah Ireng iki yaiku nawakake a 25% diskon ing akun anyar sajrone layanan 12 wulan pisanan.

Didol AWeber Black Friday wiwit tanggal 27 November 2020.

 

Entuk 25% AWeber
Ora Ana Kode Perlu

 

pCloud (OFF 75%)

pocoud

pCloud minangka salah sawijining pilihan panyimpenan maya sing paling apik lan murah ing pasar. pCloud nggabungake kenyamanan HDD eksternal kanthi keamanan panyimpenan cloud lan bisa digunakake kanggo Windows, Mac, Linux, iOS, Android.

penjualan Black Friday Friday menehi a 75% OFF rega umur ing rong rencana.

Jumuah Black Friday Rencana umur 500 GB biaya $ 122.50 (biasane $ 480), lan menehi 500 awan awan GB, lalu lintas link 500 GB lan pemulihan file 30 dina. Ing 2 rencana umur TB ing $ 245 (biasane $ 900) menehi 2 panyimpenan awan TB, lalu lintas link download 2 TB lan pamulihan file 30 dina.

Premium 500GB Seumur Hidup

  • Diskon: OFF 75%
  • Rega diskon: $ 122.50 (pambayaran sapisan)
  • Rega biasa: $ 480
  • Total tabungan: $ 357.50!
  • Tanggal wiwitan: 23 Nov 2020
  • Tanggal pungkasan: 29 Nov 2020

Premium Seumur Hidup Plus 2TB

  • Diskon: OFF 75%
  • Rega diskon: $ 245 (pambayaran sapisan)
  • Rega biasa: $ 980
  • Total tabungan: $ 735!
  • Tanggal wiwitan: 23 Nov 2020
  • Tanggal pungkasan: 29 Nov 2020

 

Entuk Rencana Jum'at Black Cloud 75%
Ora butuh kode

 

ProWritingAid (OFF 50%)

prowritingaid dina jumuah ireng


ProWriting minangka pamriksa grammar kabeh-ing-siji, editor gaya, lan mentor nulis.

ProWritingAid ngilangi jinis kesalahan umum, terminologi sing ora konsisten, kesalahan ejaan kontekstual, kesalahan grammar, lan gaya nulis sing kurang apik. Integrasi karo Chrome, Firefox, Safari, Edge, uga karo Google Docs lan Microsoft Office.

Saiki wayahe paling pas kanggo ngunci ing Kesepakatan umur kanggo $ 399 $ 199.50 (potongan 50%). Iki pembayaran sepisan lan kalebu kabeh nganyari mbesuk.

Penjualan ProWritingAid Black Friday rampung dina Selasa, 1 Desember jam 11:59 PST.

 

Penjualan 50% OFF ProWritingAid Black Friday
Ora butuh kode

 

Back to top

Tawaran VPN Black Friday / Cyber ​​Senen Paling apik

Mangkene koleksi saka sawetara tawaran VPN paling apik kanggo dodolan Black Friday lan Cyber ​​Senin iki.

NordVPN (OFF 68%)

nordvpn

NordVPN dirating kanthi terus-terusan minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar, mula saiki dadi wektu paling apik kanggo ndhaptar kanthi rega sing murah banget!

NordVPN Jumuah Ireng iki ditawakake 68% OFF + sampeyan entuk 3 wulan gratis nalika ndhaptar rencana 2 taun!

  • Kecepatan cepet petir kanggo streaming, torrenting, game, lan browsing tanpa lag.
  • 5,530 server cepet ing 59 lokasi.
  • SmartPlay DNS mbukak blokir meh kabeh situs streaming - sanajan Netflix.
  • Privasi dijamin - ora ana log kegiatan pangguna.
  • 6 sambungan simultan.
  • Streaming - mbukak blokir Netflix, Hulu, lsp.
  • Pemblokiran iklan lan malware internal.
  • Server khusus kayata P2P, Bawang liwat VPN, VPN kaping pindho.
  • 24/7 manggon chatting.
  • Jaminan dhuwit 30-dina.

Kesepakatan NordVPN Black Friday diluncurake ing tanggal 16 November lan rampung ing tanggal 29 November (kanthi kesempatan bisa ditambah nganti tanggal 7 Desember).

 

Entuk nganti 68% OFF NordVPN
Ora butuh kode

 

ExpressVPN (OFF 49%)

expressvpn

ExpressVPN minangka panyedhiya VPN tingkat paling dhuwur sing nyedhiyakake enkripsi 256-bit AES kelas paling apik, akses menyang konten ing saindenging jagad (AS Netflix, Disney + lan liya-liyane) lan tunneling pamisah VPN, plus akeh liyane.

ExpressVPN ndhelikake alamat IP sampeyan lan ndhelik data jaringan supaya ora ana sing bisa ndeleng apa sing ditindakake. Nerangake karo aplikasi sing gampang digunakake kanggo saben piranti kaya Mac, Windows, Android, iOS, Linux, router,

Transaksi ExpressVPN Black Friday / Cyber ​​Monday a Lengganan 12 wulan mung $ 6.67 / wulan, PLUS sampeyan entuk tambahan 3 wulan kanthi gratis. Kesepakatan iki urip nganti Desember, 14:12 00:XNUMX GMT.

Server sing cepet banget ing 140+ lokasi VPN ing saindenging jagad.
Tansah siyap kanggo nonton Netflix, Hulu, BBC, HBO, lan liya-liyane.
Enkripsi AES-256, Rahasia Maju Sampurna, lan dhukungan OpenVPN asli.
VPN adhedhasar BVI sing njaga log bandwidth ZERO.
Cocog kanggo torrenting - P2P diidini ing kabeh server.

 

Entuk diskon 49% OFFVPN Black Friday OFF
Ora Ana Kode Perlu

 

Surfshark (OFF 83%)

papan selancar

Surfshark minangka panyedhiya VT topnotch kanthi 1040+ server ing 61+ negara ing ndonya. Mangkene sawetara fitur sing sampeyan tampa nalika ndhaptar karo dheweke.

Surfshark Black Friday diwiwiti tanggal 9 November lan menehi tawaran apik tenan $ 2.49 / bln kanggo 24 wulan + 3 wulan gratis minangka bonus!

Entuk 1 langganan sing isine piranti tanpa wates. 15 perpustakaan Netflix lan sampeyan bisa mbukak kunci layanan streaming liyane. Alat whitelister sing ngliwati sambungan VPN. Malware CleanWeb lan nglindhungi phishing, lan mateni saklar. Kebijakan no-log sing ketat. Enkripsi utama industri. Disney + ora dikunci kanggo pangguna ing saindenging jagad.

Sambungan bebarengan tanpa wates
Dioptimalake kanggo streaming video
Kacepetan ekstrem
Ora ana kabijakan balak (adhedhasar ing Kepulauan Virgin Inggris)
30-dhuwit njamin dhuwit bali

Ing rencana rong taun, SurfShark mbuwang telung wulan gratis, sing bisa digunakake minangka regane saben wulan udakara $ 2.21.

 

Entuk rencana Surfshark Off 83%
Ora Ana Kode Perlu

 

VyprVPN (OFF 81%)

vypr vpn

VyprVPN minangka salah sawijining panyedhiya VPN sing paling dipercaya lan dianjurake kanthi resmi dening Administrator Sistem Reddit. VyprVPN nglindhungi data luwih saka 2 yuta pangguna ing saindenging jagad.

Entuk VyprVPN mung $ 1.66 / Wulan! VyprVPN Jumuah Ireng iki nawakake rencana kanggo mung $ 1.66 / wulan (kontrak 36 wulan) lan $ 3.75 / wulan (kontrak 12 wulan). Sing nganti 81% saka regane normal.

Kacepetan tanpa watesan ing streaming situs web.
Ora ana log VPN.
Dhukungan pelanggan 24/7.
Enkripsi WireGuard®.
Ganti mateni pribadi.
Panggunaan data tanpa wates.
Jaminan dhuwit 30-dina.
5 Sambungan Sekaligus.
Aplikasi kanggo Kabeh Piranti.

VyprVPN Black Friday / Cyber ​​Senin "Tuku 2 Taun, Entuk Gratis 1 Tahun", adol wis diwiwiti lan diwiwiti nganti 30 November 2020.

 

Goleki Paket 81% VyprVPN Black Friday
Ora butuh kode

 

IPVanish (OFF 76%)

ipvanish

IPVanish minangka salah sawijining panyedhiya layanan VPN paling apik ing pasar sing nawakake akses Internet sing aman lan kecepatan sing dhuwur.

Iki ditawakake IPvani Jumuah Ireng nganti 76% saka kabeh rencana + 250GB panyimpenan cloud sing ndhelik SugarSync. Rencana 1 taun mung $ 2.92 / bln.

IPVanish duwe kabijakan pamblokiran nol, tegese ora bakal ana log server kegiatan sampeyan. Dheweke uga nawakake torrenting anonim, sing akeh panyedhiya VPN liyane sing kasedhiya utawa ora ndhukung / ngidini.

Kabeh rencana VPN IPVanish uga kalebu:
Akses menyang server VPN ing 75+ lokasi
Enkripsi 256-bit AES
Log lalu lintas nol
Panyimpenan Cloud SugarSync
Proxy web SOCKS5 gratis
Dhukungan paling apik 24/7 liwat telpon, live chat, email

Kabeh rencana VPN didol, lan sampeyan bisa entuk VPN kurang $ 2.92 saben wulan. Didol VPN Jumuah Ireng iki rampung tanggal 30 November 2020.

 

Entuk nganti 76% Rencana Jum'at Ireng IPVanish
Ora butuh kode

 

Udemy (90% ING)

Udemy

Udemy yaiku pasar belajar lan ngajar online kanthi luwih saka 100,000 kursus video online lan 24 yuta siswa sing ndhaptar. Kursus sing digawe dening pelatih profesional, wis diwulang luwih saka 5 yuta siswa lan wis digunakake kanggo nglatih karyawan ing perusahaan ndhuwur ing ndonya.

Udemy Ireng Ireng iki bakal dodol HUGE kanthi luwih 90% off WordPress kursus diwiwiti mung $ 9.99. Lan ora mung WordPress, sampeyan uga bisa entuk diskon kursus Udemy Black Friday ing SEO, blogging, pembangunan web lan desain.

 

Entuk 90% kursus Udemy OFF
Ora butuh kode

 

Back to top

Pitakonan Paling Sering

Apa Black Friday lan Cyber ​​Senin?

Black Friday yaiku dina Jumuah sawise liburan Thanksgiving ing Amerika Serikat lan Cyber ​​Senin, yaiku dina Senen sawise Black Friday. Loro-lorone minangka acara penjualan taunan ing ngendi para pembeli sing canggih bisa ngrebut tawaran diskon lan ngirit akeh dhuwit ing jangka Natal.

Kapan dina Jumuah Ireng lan Cyber ​​ing taun 2021?

Black Friday resmi diwiwiti ing dina Jumuah sawise Thanksgiving (dina Jumuah, 26 November taun iki) lan nganti Cyber ​​Monday (dina Senen, 29 November 2021).

Kepiye cara entuk tawaran Black Friday lan Cyber ​​Senin sing paling apik?

Nindakake riset dhewe luwih dhisik tenan mbantu. Ngerti apa sing dikarepake lan ngerti apa sing sampeyan entukake, lan aja plancongan nganti telat sawise Black Friday lan Cyber ​​Senin kesepakatan kasebut bakal rampung.

Transaksi saka bisnis online asring luwih apik tinimbang tawaran sing ditawakake toko bata lan mortir. Ing kene sampeyan bakal nemokake penawaran nganti 90% regane reguler. Ditambah maneh sampeyan ora kuwatir karo akeh wong, sampeyan bisa ngurus tawaran kasebut tanpa nunggu.

Sing luwih apik yaiku yen sampeyan mbayar kontrak sing dawa, sampeyan bisa ngunci perjanjian kasebut sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Aku ngono. Aku isih entuk kesepakatan Black Friday sing apik tenan Alat SEO Mangools sing tak tuku telung taun kepungkur!

Paling taun Black Friday lan Cyber ​​Senin ngilangi kabeh cathetan dodolan sadurunge.

Luwih saka 174 yuta Amerika njupuk bagean ing siklus blanja online saka Thanksgiving liwat Cyber ​​Senin, miturut Federasi Ritel Nasional. Iki ngalahake ramalan sadurunge 164 yuta pembeli.

Data saka Adobe ing wektu nuduhake manawa jumlah gabungan kanggo Thanksgiving Day lan Black Friday 2017 munggah 17.9% dadi $ 7.9 milyar. Cyber ​​Senin 2017 pungkasane dadi siji US paling gedhe dina blanja online tau $ 6.59 milyar ing dodolan, nganti meh 17% nglawan taun sadurunge.

Iki tegese dina Jum'at Ireng & Cyber ​​2021 taun iki WordPress tawaran, malah bakal luwih akeh sales lan tawaran sing luwih apik!